نمایشگاه آقای زیپولی تا 28 فروردین 1392 ادامه داشت. طولانی بودن آن این فرصت را ایجاد کرد که جناب آقای لوکا جانسانتی سفیر ایتالیا در تهران برای بازدید از نمایشگاه به هرمز آمدند. بواسطه نمایش عکس های آقای زیپولی با مرکز پردیس آشنا شده بودند. البته به گفته خودشان با حضورشان در هرمز قصد داشتند از مرکز حمایت کنند.
اهمیت نمایشگاه ریکاردو زیپلولی در هرمز و ونیز
آقای پرفسور کارلو جواننی چرتی ، وابسته فرهنگی سفارت به همراه همسرشان خانم تیتزیانا بوچیکو و دختر خردسالشان لوئیس جواننی چرتی و همچنین آقای دکتر آلبرتو پترانجلی، دبیر اول سفارت ؛ به همراه همسرشان ، خانم آیراننا ماریا چیتو و دختر خردسالشان چچیلیا پترانجلی نیز در این سفر همراه سفیر بودند.
در روز بازدید آنها تعدادی از استادان دانشگاه های مختلف بندرعباس نیز به هرمز آمدند. شاخه همسر آقای دریاپیما و دو نفر از دوستان از بندر و قشم برای میهمانان با ماهی هوور قلیه ماهی درست کرده بودند. بعد از ظهر روز بازدید آقای سفیر و همراهان در آب های خلیج فارس شنا کردند.
گاهی اوقات به این نکته فکر می کنم که کشوری که میزبان دوسالانه ونیز است بالاترین مقامش در دورترین نقطه یک کشوری مثل ایران خود را به جزیره ای می رساند که زیرساخت گردشگری و پذیرائی ندارد. در نزد آنها هنر و هنرمند منزلت دارد. در ایتالیا کسی نباید از حراست اجازه بگیرد که چند روز نمایشگاه برگزار نماید. (این یادآوری لازم است در سال 1391 چنین شرایطی در کشور ما وجود نداشت).
با توجه به مشکلاتی که همیشه ایجاد می شد از سفارت ایتالیا خواسته بودم که موضوع سفر سفیر و همراهان به هرمز و حضور در مرکز من را با مسئولین استانی هماهنگ نمایند. زمان حضور فرمانده پاسگاه مرزی مستقر در هرمز مطلع بودند و بدون نزدیک شدن به مهمانان به من گفته بودند که اگر مشکلی داشتیم با آنها تماس بگیریم.
پس از سفر سفیر ایتالیا آقای هانس الریج روث دبیر اول سفارت سوئیس نیز به مرکز ما آمدند و در اتاقی که حالا گاهی در آن اسکان دارم اقامت داشتند. برای حضور آقای هانس الریج از طرف برگزار کننده سفر با مسئولین امنیتی استان مکاتبه شده بود و پاسگاه مرزی نیز در جریان جزئیات سفر بودند.
سخت گیری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به فعالیت های احمد نادعلیان در جزیره هرمز
Views: 1