پس از ساماندهی باغ زینت دریایی در اتاق های محدودی که در آن زمان وجود داشت گردشگری نیز شکل گرفت. محیط مناسبی برای ادامه آموزش پارچه نقاشی، کارگاه تولید و فروش آثار زنان نداشتیم.
در آن زمان طاهره گورانی در کلاس های من شرکت داشت. با زینت دریایی به خانه پدری طاهره گورانی رفتیم. در مجاورت خانه آنها یک مکتب خانه قدیمی وجود داشت. اولین بار که با این بنا آشنا شدم شیفته ی معماری آن شدم. این بنا بوی زمان می داد. برای من معماری این بنا خیلی جالب بود. بی بی زینب مادر طاهره گفت که در طول چند دهه مکتبخانه فعال بوده است. بعدا در زمانی محل برگزاری کلاس های نهضت سوادآموزی بوده است. در دوره ای دیر تر تعدادی جوان بومی و غیر بومی در آن زندگی می کردند. اما متروکه شده بود و بیشتر اتاق های متروکه پر از خرت و پرت بودند.
با کمک خواهران گورانی که مالک بنا بودند وسایل جابجا شدند. اتاق ها تمیز و برای کارگاه و نگارخانه آماده شدند. چند سالی به عنوان یک شعبه از مرکز هنر پردیس کارهای زنان در آنجا برای فروش ارائه می شدند.
در ضلع شمالی بنا یک باغ با صفا وجود داشت. اتاق های طبقه پایین نیز پر از وسایل به درد نخور بودند. همانند خانه زینت به خواهران گورانی پیشنهاد دادم که با گل طبیعت آنجا دیواره ها را نقاشی می کنند. در انبار پایین بر روی دیوار با گل بومی نقش برجسته کار اجرا کردم.
علاوه بر نقاشی اشیائی که در انبار و جود داشتند برای نمایش ارائه شدند. برای تقویت انگیزه سفر گردشگران هنرمندان به سلخ و بازدید از این مکان تعدادی از کارهایم را به صورت چیدمان در دو اطاق کوچک ارائه دادم. در یکی از اطاق های کوچک پائین چیدمان ماسه چاپ ارائه دادم. نقوش سوزندوزی هرمزگان الهام بخش طرح های مهرهایی بود که در آنجا ارائه شده بودند. دیوار این اطاق بافت عجیبی داشت. در اطاق نیز سمت چپ مجموعه ای از چیدمان ها اجرا شدند.
در سال 1395 در یکی از اتاق های شمالی باغ زندگی می کردم. بی بی زینب و دخترانش همیشه از من پذیرایی می کردند.
در قسمت شمالی خانه یک مغازه با دو اتاق و یک انبار وجود داشت. آنها نیز پر از زباله بودند. تدریجا خانواده گورانی را راضی کردم که آنجا نیز کاربردی شود.
در روزهای اول دیماه مجموعه ای از آثار قدیم و جدیدم را در این خانه به نمایش گذاشتم.
امیدوارم بودم که این مجموعه این آثار بهانه ای باشند تا گردشگران از این مجموعه بازدید نمایند و از آثار زنان خریداری نمایند.
Views: 16