علاقمندانی که به منطقه پلور سفر می کنند، در ماه های خرداد تا شهریور می توانند که پس از هماهنگی قبلی می توانند از باغ و نگارخانه پردیس پلور بازدید نمایند. در صورت درخواست جمعی امکان برگزاری کارگاه هنر معاصر و هنر محیطی وجود دارد. همچنین افراد علاقمند برای کارگاه های چند روزه می توانند در محیط باغ و اتاق ها ساکن شوند. اتاق ها با بخاری گرم می شوند. اما داشتن کیسه خواب حرفه ای و یا وسایل خواب ضروری است.
برای افرادی که می خواهند فقط بازدید کنند:
بدون شک به دلیل جاذبه های طبیعی منطقه افراد زیادی در اواخر بهار و تابستان از منطقه بازدید می کنند. پیدا کردن سایه درخت، دسترسی به آب گورا و سرویس بهداشتی یکی از مشکلات عمده است. باغ پردیس محیط مناسبی است که علاوه بر استراحت در سایه درختان شما می توانید از یک فضای هنری بازدید کنید.
ورودیه برای بازدید از مجموعه برای هر نفر یکصد هزار تومان و دانشجویان پنجاه هزار تومان تعیین شده است.
علاقمندانی که به منطقه پلور سفر می کنند، پس از هماهنگی قبلی می توانند از باغ و نگارخانه پردیس پلور بازدید نمایند. بازدید از این باغ مشروط بوده است. ورودیه برای بازدید از مجموعه برای هر نفر یکصد هزار تومان و دانشجویان پنجاه هزار تومان تعیین شده است.
در صورتی که هر بازدید کننده ای از آثار زنان و احمد نادعلیان خرید داشته باشند ورودیه دریافت نمی شود. شرط معافیت از ورودیه برای هر نفر سیصد هزار تومان و دانشجویان هر نفر یکصد و پنجاه هزار تومان تعیین شده است.
روزهای چهارشنبه تا جمعه امکان بازدید وجود دارد. در هر صورت هماهنگی قبلی الزامی است. برای هماهنگی به واتساپ احمد نادعلیان پیام بدهید. 09391482177
هنرمندسرای و نگارخانه پردیس پلور یک باغ است که بیش از 500 متر مساحت دارد این باغ دارای یک بنای سه طبقه که چشمنداز خوبی به طبیعت اطراف دارد و یک خانه کوچک است که به هنگام برگزاری برنامه های آموزشی و کارگاه ها مورد استفاده میهمانان قرار میگیرد. این بنا میزبان هنرمندان بین المللی است که تمایل دارند در طبیعت ایران در زمینه هنر محیطی اثرشان را اجرا نمایند.





شرایط بازدید از خانه و کارگاه احمد نادعلیان در تهران


