استفاده از متن و عکسهای سایت و بازنشر آنها ممنوع است.
گنجهای پنهان احمد نادعلیان نمایشگاه آثار هنری من برای هزاره های بعدی هستند که پس ار حفاری آثار توسط جویدندگان گنج شکل گرفتند. درتمام سال های گذشته اماکنی که من، در طبیعت اطراف روستای پلور، بر صخره های طبیعی آنها نقش هایی حجاری کرده بودم حفاری شدند. حفاّران به دنبال گنج بودند. بر اساس یک باور، در شمال ایران تصاویر دست، ماهی یا مار بر روی صخره می تواند نشانه ای از گنج باشد.
مطرح کردن این سوال مهم است که چرا ما صرفاً منابع طبیعی و فرهنگی زیستگاهی که در آن زندگی می کنیم را مورد استفاده قرار می دهیم؟ آیا می توانیم به ارزش هایی که قبلا در طبیعت پنهان شده اند بیفزائیم؟
برای من زمین و موزه ها یکسان هستند. زمین همواره گهواره ی تمدن ها و فرهنگ ها بوده است. اشیاء و قطعاتی که از زمین به دست می آیند می توانند نشان دهنده ی باورها، زندگی و شاید مهم تر از آن، اندیشه ی زیبای مردم گذشته باشند. حقیقت این است که حالا زشت ترین لایه ی زمین، متعلق به انسان معاصر است.
درپی این رویدادها، من به ایجاد مجموعه ی جدیدی پرداختم و بسیاری از سنگ های کنده نگاری شده ام را در زمین دفن کردم. این مجموعه کار به نام «گنج پنهان: نمایشگاهی برای هزاره های بعدی» نام گرفت. اکنون شکل گیری این آثار موجب شده که درک من از زمینی که در آن زندگی می کنم، عوض شود.
در شهر کانزاس میسوری امریکا، من سیمای بومیان امریکا (سرخ پوستان) را بر سنگ های خرد شده قرمز ترسیم کردم و با کمک هنرمندان آنجا کارهایم را را در یکی از میادین شهر دفن کردم. این مجموعه اشاره به قومی بود که که تاریخ شان نادیده گرفته شده است.
من کنده نگاریهایم را همچون بذری و یا آرزویی دیرینه زیر زمین پنهان می سازم. شاید در آینده، زمینه ساز رشد یک فرهنگ جدید باشد. شاید اگر چنین افکاری را رشد و توسعه دهیم، در آینده دنیای بهتری برای خودمان بسازیم.
Views: 14